Piškotki

Politika piškotkov

Trudimo se, da bi vašo spletno iskanje naredili čim kvalitetnejše, zato uporabljamo piškotke, ki nam pri tem pomagajo. Piškotki so enostavne besedilne datoteke, ki se nahajajo v vašem računalniku. So varni, zanesljivi in ne bodo nikoli vsebovali občutljivih podatkov. Če nadaljujete z brskanjem po naši spletni strani, predvidevamo, da z veseljem prejemate piškotke za to spletno stran. Če želite, lahko kadar koli spremenite nastavitve piškotkov.

Če niste prilagodili nastavitev vašega brskalnika, da ne sprejema piškotkov, boste prejeli te, takoj ko obiščete našo spletno stran. Z uporabo naše spletne strani se strinjate tudi z uporabo piškotkov, kot je določeno v tej politiki.

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejema piškotke, vendar lahko te nastavitve po želji spremenite, tako da piškotke zavrnete. Morate pa vedeti, da s spremembo nastavitev piškotkov vplivate tudi na kakovost brskanja.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih obiskane spletne strani pošljejo vašemu računalniku. Uporabljajo se zato, da spletne strani delujejo bolj učinkovito, ter da posredujejo podatke lastnikom spletne strani.

Pregled piškotkov naše spletne strani

Vsi podatki, ki se nahajajo v uporabljenih piškotkih, so popolnoma anonimni in ne vsebuje nobenih osebno prepoznavnih podatkov.

FUNKCIONALNI PIŠKOTKI

Piškotki, ki jih namešča in upravlja spletna stran sama, zato da izboljša funkcionalnost strani

SLEDILNI PIŠKOTKI

Piškotki, ki zbirajo podatke o tem, kako obiskovalci uporabljajo našo stran.

PIŠKOTKI DRUŽBENIH OMREŽIJ

Piškotki, ki omogočajo deljenje v družbenih omrežij

  • Sejni piškotki

To so začasni piškotki, ki se samodejno izbrišejo, ko zaprete spletni brskalnik. Sejne piškotke uporabljamo, da shranimo nastavitve vašega jezika za spletno stran.

  • Piškotki storitve Google Analytics

Te piškotke uporabljamo, da ugotovimo koliko ljudi obišče spletno stran in kaj so najbolje priljubljena iskanja. Na tak način skušamo izboljšati našo spletno stran. Te statistike so anonimne in vam na ta način ne sledimo kot posameznemu uporabniku.

Za več informacij o podatkih, zbranih s storitvijo Google Analytics, obiščite htttp://www.google.com/analytics/learn/privacy.html

Če ne želite, da vam storitev Google Analytics sledi po vseh spletnih straneh, obiščite http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

  • Piškotki podjetja AddThis

Te piškotke namesti podjetje AddThis, ki ponuja gumbe za deljenje v družbenih omrežjih (Facebook, Twitter itd.)

ali konkretneje:

Kako spremeniti nastavitve piškotkov svojega spletnega brskalnika?

S klikom na naslednje povezave lahko preberete, kako blokirati vse oz. le nekatere piškotke preko vašega spletnega brskalnika. Pri tem pa prosim upoštevajte, da lahko v določenih okoliščinah to vpliva na vašo iskanje in uporabo naše spletnih strani.

Microsoft Internet Explorer

Mozilla Firefox

Google Chrome

Apple Safari

Opera

Google Android

Windows Phone

Blackberry

Obvestilo

Pridržujemo si pravico do kakršnih koli sprememb in popravkov naše politike piškotkov (nazadnje spremenjeno junij 2013)

Kontakt

Morebitna vprašanja o naši politiki piškotkov nam lahko zastavite na kontaktni e-naslov.

Priglasitev

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da to spletno mesto shrani nujne piškotke v vašem brskalniku na vaši napravi.

Z vašo privolitvijo ali zavrnitvijo določite, ali to spletno mesto lahko shrani ne nujne piškotke v vašem brskalniku na vaši napravi. V tem primeru dovolite, da se v vašem brskalniku nastavi piškotek allow_cookies.

Ogledate si lahko seznam vrst piškotkov, ki jih uporablja Google, in preberete, kako Google uporablja piškotke za oglaševanje. V pravilniku o zasebnosti je razloženo, kako varujemo vašo zasebnost pri naši uporabi piškotkov in drugo.

Nastaviteve piškotkov lahko vedno spremenite s klikom na spodnji gumb!

Omogoči piškotke Izbriši piškotke